Academische schrijfvaardigheid

Deze groep is voor die studenten bedoeld die moeite hebben met o.a. aanvang, voortgang of afronding van de scriptie.

Dat kan zowel in de bachelor- als de masterfase zijn. Er wordt een actieve houding van je verwacht om tot het gewenste resultaat te komen en dat is natuurlijk de scriptie afronden. Diverse aspecten komen daarbij aan bod zoals omgang met begeleider, motiveren door te gaan, formuleren van de juiste zinnen, structuur aanbrengen etc. Je levert steeds bijdrages aan die in de groep besproken worden.

De boeken 'Basisvaardigheden academisch schrijven, Francien Schoordijk en Maartje Goosen'  ‘Snel afstuderen, Erik Feijen en Pepijn Trietsch’ en ‘Academic  writing in English, Janene van Loon etc’ worden als uitgangspunt gebruikt. Daarnaast is het raadzaam de workshop Scriptieschrijven do’s and don’ts te hebben gevolgd.

Wie mag er meedoen?

Studenten die ingeschreven zijn aan de Universiteit. Deze training is goed geschikt voor de studenten in de bachelor fase.

Datum en locatie

5 bijeenkomsten, voor de data zie agendaoverzicht
Locatie: Studentencentrum Plexus, Kaiserstraat 25 in Leiden.

Kosten en aanmelden

Kosten: € 25

Je kunt je aanmelden via het inloopspreekuur van de studentenpsychologen van maandag tot en met vrijdag van 11.00-11.45 uur. Melden bij de balie van PITSstop in Studentencentrum Plexus, of stuur een mail naar psychologen@sea.leidenuniv.nl.

Nadere informatie

pitsstop@sea.leidenuniv.nl

 

Laatst Gewijzigd: 27-10-2016