Nieuws

Universiteit onderzoekt woonlocatie binnenstad voor bewoners Doelencomplex

De universiteit investeert de komende jaren fors in de renovatie en nieuwbouw van de Humanities Campus op het Witte Singel–Doelencomplex. In het voorkeursmodel, het Campus Model, van de universiteit moeten helaas 58 sociale huurwoningen op het Doelencomplex wijken. Samen met de gemeente is de universiteit hard op zoek naar andere woonlocaties.


De universiteit helpt je bij voorbereiding op de arbeidsmarkt

En ineens is het (bijna) zover. Je bent je scriptie aan het afmaken en dan is je studietijd voorbij. Op naar die heel andere wereld. De universiteit helpt je met een serie workshops bij de voorbereiding op de arbeidsmarkt. Het programma Career Support biedt zelfs een persoonlijke coach.


Nomineer je docent voor de onderwijsprijs

Zijn jij en je medestudenten enorm enthousiast over een docent? Omdat die héél goed college geeft, en vernieuwende en gevarieerde onderwijsvormen gebruikt? Nomineer hem en haar voor de Leidse Onderwijsprijs 2017.


Nog drie MOOCs van start

In oktober en november gaan nog drie Leidse MOOCs van start die voor iedereen gratis te volgen zijn:Music and Society,  Configuring the World (part 2) en Heritage under Threat.